Vydanie súbornej čiastkovej novely viacerých predpisov IFRS - Tumpach, Miloš, 1970-
Členovia IASB publikovali súbornú (aj keď čiastkovú) novelu viacerých predpisov (od IFRS 1 až po IFRIC 13). Obsah jednotlivých zmien.