Vývoj slovenskej ekonomiky v podmienkach globálnej krízy - Matušovič, Martin
Pozícia Slovenska v podmienkach prebiehajúcej globálnej krízy a informácie o stave slovenskej ekonomiky. Rozhodovanie, výber a zavádzanie vhodných opatrení na makro, či mikro úrovni. Vývoj vybraných ukazovateľov.