Výnosy v účtovníctve podnikateľov na Slovensku a IAS/IFRS - Hvastová, Jozefína, 1969-
Výnosy v slovenskej účtovnej legislatíve. Výnosy v IAS 18. Medzinárodné účtovné štandardy rozlišujú v rámci výnosov revenues (výnosy z bežnej činnosti) a gains (iné prínosy a zisky, pasívne zisky). Nakoľko medzinárodné účtovné štandardy nie sú daňovo orientované, požiadavky IAS 18 sú mnohokrát neporovnateľné s požiadavkami účtovnej legislatívy na Slovensku.