Podmienené plnenie v podnikových kombináciách v účtovnej závierke podľa IFRS - Tumpach, Miloš, 1970-
Problémy pri zostavení konsolidovanej účtovnej závierky vyjadrujúcej vplyv akvizície dcérskej spoločnosti.