Vykazovanie rezerv na záručné opravy podľa IAS 37 - Tumpach, Miloš, 1970-
V rámci predpisov IFRS sa tejto oblasti venuje okrem štandardu pre rezervy (IAS 37) aj špecifický štandard pre zamestnanecké požitky (IAS 19).