Návrh noviel zvyšujúcich flexibilitu štandardu IFRS 1 a reagujúcich na problémy hyperinflácie v čase prechodu na IFRS - Tumpach, Miloš, 1970-
V auguste 2010 vydala Rada pre medzinárodné účtovné štandardy (IASB) návrh novely štandardu IFRS 1, ktorý má zvýšiť jeho flexibilitu.