Multimédiá vo vyučovaní anglického jazyka - Breveníková, Daniela
Charakteristika programov využívaných na výučbu anglického jazyka: Terasoft (TS) angličtina, Anglicky efektivně, Sing and learn english, English with the little mole. Využitie programov pre žiakov rôznych typov škôl a pre rôzne stupne pokročilosti v anglickom jazyku. Využitie programov v rôznych fázach vyučovacieho procesu, na rôzne činnosti a spôsob získavania spätnej väzby.