Analýza dopadu úsporných opatrení na disponibilné príjmy domácností - Víghová, Agneša
Úsporné opatrenia zamerané na zníženie deficitu verejných financií. Navrhované zmeny v oblasti vymeriavacieho základu. Platenie odvodov u zamestnanca a príjem zo závislej činnosti. Zjednotenie s daňovým zákonom a sociálnymi zákonmi. Vplyv ozdravných opatrení na domácnosti v SR.