[Zahraničnoobchodné vzťahy EÚ s vybranými krajinami II (USA, Japonsko, krajiny SNŠ a západného Balkánu] - Zorkóciová, Otília, 1954-
Recenzia na vedeckú monografiu, ktorá oboznamuje čitateľa od všeobecných problémov súvisiacich s globálnou ekonomickou integráciou a jej dôsledkami a výzvami v 21. storočí, ktorá otvorila priestor novým dimenziám obchodnej a hospodárskej spolupráce krajín, resp. ich zoskupení, až po konkrétnu bilaterálnu spoluprácu EÚ s vybranou krajinou, res. skupinou krajín.