Zobrazovanie grafov funkcií v programoch MS Excel a Comenius Logo - Slaninka, František, 1973-
Príspevok popisuje dve možnosti podpory zobrazovania grafov funkcií pomocou vytvorených procedúr v programoch MS Excel a Comenius Logo.