Controlling ako nástroj podnikového riadenia - Foltínová, Ľubica, 1975-
Historický vývoj kontrolingu. Teoretické vymedzenie kontrolingu. Kontroling ako nástroj riadenia podniku. Tri stupne kontrolingu.