Adaptácia informačných a komunikačných technológií v slovenských podnikoch obchodno-podnikateľských služieb - Benešová, Dana, 1958-
Rôznorodosť predmetu činností obchodno-podnikateľských služieb (OPS). Podnikové procesy a podniková stratégia poskytovateľov informačných služieb. Kľúčové aplikačné oblasti využitia e-businesu v obchodno-podnikateľských službách.