Determinanty účinného využitia informačných technológií v podnikoch služieb - Benešová, Dana, 1958-
Kľúčové oblasti implementácie informačných technológií podľa charakteru produkcie jednotlivých odborov služieb. Podniková stratégia a špecifické vlastnosti služieb. Využívanie informačných a komunikačných technológií v podnikoch služieb v globalizačnom prostredí.