Sponzoring a jeho miesto v marketingovej komunikácii - Lipianska, Júlia
Pojem sponzoring. Magický trojuholník sponzoringu. Miesto sponzoringu v marketingovom mixe. Sponzoring a reklama. Sponzoring a podpora predaja.