Zákon č. 5/2004 Z.z. o službách zamestnanosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov
Zákon č. 5/2004 Z.z. o službách zamestnanosti v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 120/2011 Z.z. Právne vzťahy pri poskytovaní služieb zamestnanosti.