Ispoľzovanije video-konferencsvjazi v meždunarodnom sotrudničestve vuzov - Kultan, Jaroslav, 1960-
Medzinárodná spolupráca vysokých škôl. Voľba prostriedkov nenáročných na financovanie. Možnosti využívania komunikačných a informačných technológií v medzinárodnej spolupráci vysokých škôl. Videokonferencie.