Špecifiká vytvárania aplikácií pre platformu iPad - Miklošík, Andrej
S rastom penetrácie zariadení si aj firmy a vydavateľstvá uvedomujú potrebu publikovať iPad aplikáciu. Vo väčšine prípadov zatiaľ nejde o kanál, ktorý by aktuálne dokázal generovať zaujímavý cash flow, ale určite má potenciál do budúcnosti. Vytváranie iPad aplikácií je trendom súčasnosti.