Veková diskriminácia na pracovnom trhu - Rolková, Monika
Veková diskriminácia (ageizmus) - diskriminácia určitej skupiny ľudí na základe ich veku. Veková diskriminácia pri nábore. Problémy s vekom v pracovnom tíme. Nevyhnutnosť zmien postojov zamestnancov vo vyššom veku, ale i postojov firiem k nim.