Dietrich Mateschitz odkazuje: "Ak si svoj trh nevytvoríte nebude existovať" - Jamnický, Peter
Profil manažéra - podnikateľa zakladateľa spoločnosti Red Bull. Marketingová stratégia veľkých podnikateľov. Distribučné kanály marketingového oddelenia. Vytrvalosť, trpezlivosť a aktívnosť v podnikaní.