Recenzia na monografiu autorky Ing. Viery Kubičkovej, PhD.: Inovačné aktivity podnikov služieb - Benešová, Dana, 1958-
Recenzia na monografiu autorky Viery Kubičkovej, ktorá pôsobí vedecky a pedagogicky na Katedre služieb a cestovného ruchu Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Monografia je zameraná na implementáciu inovácií do praxe a prínos inovačných aktivít v službách pre rozvoj konkurencieschopnosti ekonomiky.