Issledovanije ispoľzovanija LMS Moodle v processe obučenija - Kultan, Jaroslav, 1960-
Využitie systému LMS Moodle vo vzdelávaní. Výsledky výskumu uskutočneného v priebehu 2 vyučovacích rokov so 430 študentami.