Dopad hospodárskej krízy na ekonomiku Talianska - Napolitano, Barbara
Príspevok analyzuje dopady hospodárskej krízy na ekonomiku Talianska a opatrenia vlády, ako zmierniť, resp. odstrániť dôsledky krízy.