Analyzing Big Tables at Spreadsheet Excel - Gašperanová, Agneša
Spracovanie a analýza rozsiahlych tabuliek pomocou tabuľkového procesora Excel. Využívanie tabuľkového procesora na spracovanie informácií a získanie podkladov na vyhodnotenie údajov a ekonomické modelovanie. Príklady riešení.