Vyžmýkajte z ľudí maximum! - Hudáková, Ivana, 1976-
Definícia talent manažmentu vo firme. Vyhľadávanie odborníkov pre ďalší rozvoj ich kariéry. Vplyv pracovného prostredia na využitie zručností, schopností a znalostí. Príklady ako využívať talent manažment.