Zákazníkov je nevyhnutné rozlišovať - Palfiová, Anna
Spotrebiteľov nemožno zovšeobecniť a spriemerovať do akejsi jednej štandardnej osoby. Kategorizácia slovenských spotrebiteľov: srdeční, prostí, bezstarostní, nespútaní, rozvážni, draví.