Význam predchádzajúcej vedomosti vo výučbe aplikovanej informatiky - Gašperanová, Agneša
Vplyv predchádzajúcich vedomostí na organizáciu štúdia na Národohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave. Efektívnosť učenia a úroveň predchádzajúcich vedomostí študentov. Aplikovaná informatika a ekonomické vzdelávanie.