Marketingová komunikácia vzdelávacích inštitúcií - Jurková, Jana
Marketingová komunikácia ako jedna z najvýznamnejších zložiek marketingového mixu pre vzdelávaciu inštitúciu. Aplikácia marketingovej komunikácie na podmienky vysokých škôl.