Jsou firemní publikace nedílnou součástí marketingového komunikačního mixu? - Marek, Luboš Josef
Dobrá firemná publikácia je ideálna príležitosť ako ukázať okoliu a zvlášť cieľovej skupine, že vo firme to funguje a že náš produkt je ten pravý. Typy firemných publikácií.