Obálková analýza dát (DEA) zdravotníckych systémov štátov Európskej únie - Babčanec, Milan
Úvod do obálkovej analýzy dát. Obálková analýza dát - DEA v zdravotníctve. Zdroj dát a ich spracovanie. Prezentácia výstupov modelu DEA. Interpretácia a záver CCR-I. Alternatívne DEA modely.