Lidský faktor v produktovém managementu - Wroblowská, Zuzana
Konkurencieschopnosť produktu, sila produktovej značky a optimálna ponuka sprievodných služieb sú z veľkej časti dielom práve produktových manažérov, ktorí sa venujú koncepčnej príprave, takticko-operatívnemu spracovaniu a implementácii produktového plánu. Požiadavky na produktového manažéra.