Počítač v testovaní vedomostí - historický pohľad - Stoffová, Veronika
História využívania a vývoja testovacích zariadení na kontrolu vedomostí. Vývoj testovacích zariadení na Slovensku (v Československu). Počítačové testovanie vedomostí a efektívne skúšanie. Rýchly postup zavádzania počítačov do vyučovacieho procesu. Súčasné možnosti počítačového testovania vedomostí.