Identifikácia a špecifikácia reprezentatívnych typov ktajiny Slovenska - Izakovičová, Zita
Európsky dohovor o krajine (2000) a jeho ciele. Slovensko pristúpilo k Dohovoru v r. 2005. Povinnosti zmluvných krajín vyplývajúce z Dohovoru. Reprezentatívne typy krajiny Slovenska, ich zmeny, ohrozenie a manažment.