Nové možnosti využití vozidlových jednotek v dopravě - Faltus, Vladimír
Rozvoj moderných IKT v oblasti cestnej dopravy. Zvyšovanie bezpečnosti dopravy a optimalizácia dopravy pomocou nových funkcií, postupov a metód. Využitie RFID technológie manažmentu dopravy. Moderný riadiaci systém mestskej dopravnej siete.