Výhody a nevýhody tímovej spolupráce v období krízy - Pomffyová, Mária
Informačné zabezpečenie ako základ pre efektívne riadenie podniku. Riadiacie úlohy a zjednotenie platformy IS spolupracujúcich odborníkov. Vytvorenie flexibilnej organizačnej štruktúry. Podmienky a možnosti tímovej spolupráce v podnikoch.