Manažérske metódy vo verejnom sektore - Šukalová, Viera
Riadiaci pracovníci vo verejnom sektore sú často postavení pred úlohu spracovania koncepcií, alebo riešenia nových neštandardných úloh. Môžu pri tom využiť niektoré z nasledovných manažérskych metód: brainsorming a jeho modifikácie, delfská metóda, SWOT analýza a pod. Uvedené manažérske metódy sú vhodným nástrojom pre uskutočňovanie správnych rozhodnutí.