Manažment zmeny v podmienkach súčasných škôl potreba zmeny pre kvalitu - Horváthová, Kinga
Pojem riadenie zmeny. Typy zmien. Postoje k zmenám. Prekonávanie odporu k zmenám. Model riadenia zmeny. Stimuly resp. sily vedúce k zmene.