Tvorba automatizovaného systému na testovanie študentov informatiky - Šuch, Ondrej
Špecifikácia systému na automatizované testovanie znalostí z relačných databázových systémov, systémových komponentov, relácií dátového úložiska a výberu technológií. Vytvorenie jednoduchého informačného systému a ciele projektu.