Výhody a riziká outsourcingu - Lokšová, Zuzana
Predmet outsourcingu. Dôvody k outsourcingu - konkurenčné, vecné, finančné a organizačné dôvody. Druhy outsourcingu. Dopyt po outsourcingu v Slovenskej republike. Odporúčania pri rozhodovaní o outsourcingu.