Krycie meno Dr. Horák - Majorová, Jana
Rozhovor s Pavlom Maruščákom, nielen o začiatkoch jeho podnikania. Predajňa Dr. Horák v centre Bratislavy. Obchod, vydavateľstvo, organizovanie koncertov a kultúrnych podujatí. Kultúra a zisk.