Ako uspieť s novým produktom na trhu - Toman, Miloš
Inovačná politika v podnikoch a jej východiská. Pomer medzi neúspešnými a úspešnými výrobkami. Prieskum a vývoj trhu. Spolupráca medzi predajom a marketingom. Desatoro rád k inováciám produktov.