Zmeny financovania regionálneho školstva v roku 2011 - Sládečková, Jana
Objasnenie legislatívnych zmien vo financovaní regionálneho školstva po prijatí zákona NR SR č. 38/2011 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 597/2003 Z.z. o financovaní základných škôl, stredných škôl a školských zariadení v znení neskorších predpisov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.