Pracovní trh a odměňování ve střední a východní Evropě - Primus, Radek
Situácia na trhu práce. Celkové príjmy v euro zaokrúhlené podľa jednotlivých úrovní (stredne veľké spoločnosti s porovnateľnou organizačnou štruktúrou). Zvyšovanie miezd, očakávané zvyšovanie miezd v r. 2011. Porovnanie výšky odmeňovania v jednotlivých krajinách. Variabilné odmeny.