Možnosti poskytovania zamestnaneckých výhod zo sociálneho fondu - Blahová, Katarína
Charakteristika a význam sociálneho fondu. Poskytovanie príspevkov zo sociálneho fondu. Príspevky zo sociálneho fondu oslobodené od dane z príjmov. Príspevok na stravovanie. Hodnota nealkoholických nápojov poskytovaných zamestnávateľom zamestnancovi na spotrebu na pracovisku. Použitie rekreačného, zdravotníckeho, vzdelávacieho, predškolského, telovýchovného alebo športového zariadenia poskytnutého zamestnávateľom zamestnancom a ich rodinným príslušníkom.