Devět zásad výkonového odměňování - Urban, Jan
Základné pravidlá ako zvýšiť motivačný účinok odmeňovania. Tieto zásady slúžia ako k podpore výkonovej motivácie, tak k posilneniu "výkonovej spravodlivosti" a lepšej kontrole mzdových nákladov podniku.