Hľadanie východísk z krízy v podnikovej sfére - Barátová, Veronika
Vplyv globálnej hospodárskej krízy na vývoj medziročného indexu priemyselnej produkcie v roku 2009 a 2010 v Slovenskej republike. Negatívne dôsledky krízy. Zmeny zavádzané podnikmi počas krízy. Zvýšenie cien produkcie. Zníženie cien produkcie. Investície a inovácie. Znižovanie nákladov. Prepúšťanie zamestnancov. Využívanie pôžičiek. Odloženie investícií. Vyplnenie trhových medzier. Zmeny sortimentu. Iné zmeny.