Prechod obchodného podielu v s. r. o. - Bystrická, Katarína
Najčastejšie využívaná forma obchodnej spoločnosti v dnešnej dobe je spoločnosť s ručením obmedzeným. Záväzky spoločnosti a výkon podnikania. Prechod obchodného podielu po zániku spoločníka. Právo na vyplatenie vyrovnacieho podielu.