Firemná kultúra ako zdroj konkurenčnej výhody a jej úroveň v slovenských firmách - Belejová, Martina
Vývojové tendencie a definícia Corporate culture. Vplyv Corporate culture na výsledky firmy. Budovanie Corporate culture. Corporate culture v praxi. Výsledky výskumu uskutočneného na vzorke viac ako 300 firiem pôsobiacich v SR.