Kdy lze používat koučování při práci? - Zelingrová, Lenka
Coaching on the job firmy využívajú najmä v prípade, keď potrebujú, aby niekto skúsenejší sledoval činnosť zamestnanca a následne po činnosti mu dal spätnú väzbu na jeho výkon a doporučil, čo zlepšiť. Je obľúbený najmä pri vedení porád a obchodných stretnutí.