Implementácia znalostného manažmentu v organizácii - Chorváthová, Daniela
Charakteristika znalostného manažmentu. Explicitné (formálne) znalosti. Implicitné (tacitné, tiché) znalosti. Nástroje a metódy znalostného manažmentu. Implementácia znalostného manažmentu. Najvýznamnejšie prínosy implementácie znalostného manažmentu.