Migrace pracovní síly - metla současné západní civilizace? - Benda, Ondřej
Migrácia a jej dôvody v histórii a v súčasnosti. Migrácia prispela rozvoju ľudskej spoločnosti, ale aj k zániku svetových kultúr. Migrácia v Európe. Potenciálne dopady masovej migrácie.